Premium Pharma

Zdravlje na prvom mestu

Zdravlje je naše najveće blago. A svako blago treba čuvati. Premium Pharma d.o.o. Vam nudi probiotike poslednje generacije sa ciljem da je bolje unaprediti zdravlje, nego lečiti bolest.

Preparati bazirani na zdravlju

U našoj ponudi se nalaze probiotici poznate firme PiLeje. PiLeje probiotici su razvijani sa idejom unapređenja zdravlja. Svi probiotici su klinički testirani i ispitani.

Kako do proizvoda?

Ukoliko želite da saznate gde možete nabaviti probiotike i ostale proizvode ili ste zainteresovani da postanete naš distributer, slobodno nas kontaktirajte.

 


Probiotici

Reč probiotik potiče od grčke reči "biotikos" koja znači "za život". Probiotici su mikroorganizmi koji, uneti u živom obliku i adekvatnoj količini, deluju blagodno na organizam. Bakterije iz mlečne kiseline su "dobre bakterije" koje deluju na održanje reavnoteže crevne flore.

Istraživanja su pokazala da probiotici povoljno utiču u tretiranju infektivne dijareje i intolerancije na laktozu.

Probiotici Lactibiane Tolerane

O PROIZVODUSASTOJCIUPUTSTVO ZA UPOTREBU
Blagorvorni uticaj na zdravlje
Lactibiane Tolérance je kompleks probiotskih bakterija. Sa 4 milijarde probiotskih fermenta po gramu, posebno je napravljen da pomogne osetljivim osobama.

PiLeJe ekspertiza
Lactibiane Tolérance je kompleks probiotskih bakterija razvijen u odeljenju za "Istraživanje i Razvoj" PiLeJe Laboratorija. Dostupan je u tri tipa pakovanja.

Kada ga koristiti?
Lactibiane Tolérance možete koristiti ukoliko patite od poremećaja izazvanih intolerancijom na hranu ili probleme izazvane infekitvnom dijarejom.

Sastojci
Krompirov skrob, inulin cikorije, kukuruzni maltodekstrin, fermenti bakterija mlečne kiseline.

Kalorijska vrednost
3.8 Kcal, odnosno 16.3 kJ po kesici od 1g, 9.6 Kcal, odnosno 40.7 kJ po kesici od 2.5g

1 kesica na dan rastvorena u čaši vode. Uzeti pre obroka. Kutija sadrži dozu dovoljnu za mesec dana. Ne prekoračivati naznačenu dnevnu dozu. Držati van domašaja dece.
Proizvod nije zamena za raznovrsnu i dobro izbalansiranu ishranu i zdrav način života.

Način čuvanja
Najbolje čuvati u frižideru. Čuvanje na sobnoj temperaturi ispod 20°C ne utiče na kvalitet proizvoda.